Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

recitaljoanperelloLa Biblioteca de Can Ventosa acull el pròxim dimarts 28 de març un recital poètic homenatge a l’escriptor del mes, Joan Perelló. L’esdeveniment s’ha organitzat amb com a cloenda de les activitats al mes de la poesia. El recital tindrà lloc a la sala Marià Villangómez a partir de les 20.15 hores i l’entrada és lliure fins a completar aforament.

 Sota el títol Els poetes eivissencs reciten Joan Perelló, l’activitat comptarà amb la participació de 7 poetes: Nora Albert, Iolanda Bonet, Carles Fabregat, Jèssica Ferrer, Bartomeu Ribes, Montse Rovira i Eva Tur. A més, participarà l’autor dels poemes, Joan Perelló. Cadascun dels participants llegirà dos poemes de Perelló i un propi.

Joan Perelló Ginard és l'escriptor del mes de març a la biblioteca de Can Ventosa perquè enguany es compleixen 50 anys de la publicació del seu primer poemari.

Durant l’acte es donarà als assistents un exemplar del fulletó de l'Escriptor del Mes que a més de la biografia i bibliografia de Joan Perelló inclou fotografies i els escrits d’Isidor Marí, Ponç Pons, poeta menorquí i Antoni Vidal Ferrando, escriptor mallorquí.

Cartell informatiu del Recital Poètic homenatge a Joan Perellò

Wpp