Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja den Bossa

L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa les feines de posada a punt i manteniment dels diferents elements ubicats a les platges de Talamanca, ses Figueres i platja den Bossa amb la contractació d’operaris de l’Associació Pitiusa de Familiars amb persones amb malalties mentals (APFEM)  per a la seva execució.

Des de la passada setmana i durant aquest mes, dos operaris d’APFEM i un encarregat  duen  a terme totes les feines de pintat de parets, eliminació de grafits i envernissat dels elements de la platja com cartells, papereres i bancs entre d’altres.

Les feines han començat a la platja de Talamanca on els operaris estan treballant en el mòdul de dutxes i banys. Les feines continuaran durant aquesta setmana tot i que els banys que quedaran oberts al públic aquest dijous al mati. A aquest mòdul, s’hi estan fent feines de pintat del mòdul sencer i de les piques així com l’escatat i envernissat de tota la instal·lació.  A Talamanca, també es realitzaran feines de manteniment de 4 unitats de reciclatge, tres cartells, dos rentapeus i dos mastelers. També s’ha executat la millora del ferm de l’aparcament de Talamanca.

Posteriorment, es realitzaran les feines de manteniment a la platja de ses Figueres on s’han previst intervencions d’escatat i envernissat de la barana de fusta del passeig Pompeu Fabra, de varies unitats de reciclatge i de les dutxes i rentapeus de la zona.
A la platja den Bossa s’ha previst també el manteniment de les baranes de fusta del litoral, de les dutxes, cartells i punts de reciclatge.

La regidoria de Medi Ambient  de l’Ajuntament d’Eivissa ha avançat en un mes, amb respecte la temporada passada, les feines de condicionament de les platges i millora dels elements i s’ha informat a les associacions de veïns prèviament del calendari de les actuacions.
Per altra banda, des del departament de jardineria  s’està treballant en la substitució d’elements dels jardins, replantat i millora de tot el tram enjardinat de platja den Bossa i ses Figueretes.  

A les platges en total, es preveuen arreglar i restaurar 3 cartells informatius, dos rentapeus, 2 mastelers de les banderes de les platges, 16 unitats de femers de reciclatge, 227 metres de barana de fusta, eliminació i pintura de 6 grafits  i pintat del bloc de dutxes i banys de Talamanca amb un pressupost  total de 17.671 euros.

Per altra banda, la regidoria de Vies i Obres continua amb les feines de millora  al passeig de Platja den Bossa. S’ha dut a terme la restauració de tots els bancs i cadires de fusta del passeig així com el repintat dels bancs de pedra i la substitució de rajoles que es trobaven en mal estat.  
Pel que fa a l’enllumenat del passeig de platja den Bossa i de Talamanca es troba en fase de licitació.