Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc d'es ViverLa regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa ha instal·lat nous elements i màquines per a la pràctica d’esport al parc ubicat al barri d’es Viver, al carrer. Es tracta d’una ampliació dirigida fonamentalment per a la pràctica d’esport al carrer Font i Quer.

Es tracta de la instal·lació d’una bicicleta, unes barres i un aparell d’estiraments per a la pràctica de calistenia, un sistema d'exercicis físics amb el propi pes corporal en el que es treballen els moviments de grups musculars. Al nou parc, a més s’han pogut recuperar dos dels elements que hi havia anteriorment.

També s’ha col·locat el nou paviment de cautxú, tancat de fusta i col·locació de papereres de reciclatge, que han tingut un pressupost de 15,972 euros.

En total la inversió ha estat de 20.000 euros i la instal·lació ha estat realitzada per Mespisa, l’empresa de manteniment dels parcs al municipi d’Eivissa.

Dins dels pressupostos participatius de 2017, es preveuen realitzar tres projectes més de parcs per a practicar esport al carrer. Es preveu incloure instal·lacions esportives per a majors al Parc de la Pau, més elements de kalistenia al passeig Abel Matutes i crear una nova zona al barri de Ca n’Escandell, a prop de la seu de l’associació de veïns.

Des de la regidoria de Vies Públiques es treballa amb la posada en marxa d’aquest tipus de parcs esportius per tal de donar possibilitat a la ciutadania de practicar esport d’una forma divertida i saludable utilitzant  i gaudint dels espais públics. La instal·lació  d’aquestes zones  al carrer també permet dibuixar un mapa esportiu urbà a la ciutat i arribar a perfils diferents d’esportistes.