Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TristanaEncara es poden adquirir les entrades del proper espectacle teatral que tendrà lloc a Can Ventosa. Les entrades es poden comprar a través de la nova plataforma online a www.eivissa.es, i a la taquilla de Can Ventosa.

"Tristana"
tindrà lloc a l’espai Cultural de can Ventosa el dissabte dia 3 de març a les 21 hores. Autor: Benito Pérez Galdós Direcció: Alberto Castrillo-Ferrer · Intèrprets: Olivia Molina, Diana Palazón, José Luis Ferrer i Alejandro Arestegui.

Tristana, l'heroïna de Benito Pérez Galdós, somia amb estudiar, treballar i ser lliure en un món dominat per l'home. S'uneix així a l'explosió de protagonistes femenines que a la fi del segle XIX clamen per la independència de la dona.
Galdós fon en el personatge de Tristana les seves experiències amoroses amb la jove actriu Concepción Ruth Morell i amb la novel·lista Emilia Pardo Bazán. Davant d'ella, com en un triangle impossible, el seductor caduc don Lope i el jove pintor Horaci, incapaços de respectar els seus desitjos d'aprenentatge i emancipació. I al seu costat, com a còmplice i confident, la criada Saturna, la dona aferrada a la realitat. Moments de somriures i moments de dolor. Una funció que ens convida a reflexionar sobre la situació real de la dona al món actual.
El preu és de 20€ venda anticipada i 22€ taquilla.

en