abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

KarmaKarma, la cantant de rap feminista gaditana, oferirà un concert proper dissabte dia 2 de juny a les 20 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto. El concert esta organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració del Consell Insular d'Eivissa.

Isa Mesa, més coneguda com KARMA, és una jove gaditana dedicada al rap. A través de les seves lletres combatives s’escolten crítiques de múltiples situacions de desigualtat, destacant la seva posició feminista. Mesa ha participat en diversitat de seminaris, concerts i activitats destinats a joves i adults i adultes per conscienciar des de la música amb un missatge tan poc freqüent com és el feminisme en el rap.

El concert s’ha programat dins de la clausura del programa VilaJove Nit 2018 que es tornarà a reprendre al proper mes d’octubre.

Des de la regidoria de Joventut, s’ha valorat el treball de KARMA després que l’artista participés amb un curtmetratge anomenat ‘Comando VdG’ en la IV edició del festival de Curtmetratges Mal de Cap.
El jurat i professors que assistiren a la projecció, valoraren la importància del curtmetratge presentat en la categoria juvenil, en el que denuncia, amb un llenguatge molt proper a la joventut.

Durant aquestes setmanes s’ha programat el visionat del curtmetratge ‘Comando VdG’ als centres d’Educació Secundària de sa Blancadona i Santa Maria.  
El curtmetratge "Comando VdG" es projectarà també al concert; que comptarà amb els grups locals com a teloners Wave i Vs AMC.