abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Hansel i GretelA la venda les entrades pel musical infantil de Hansel y Gretel i l’obra teatral Smoking Room que tindran lloc, al mes de octubre, al Centre Cultural de Can Ventosa. Les entrades es poden adquirir online, a través de la web de l’Ajuntament d’Eivissa i a la taquilla de Can Ventosa.

L’espectacle musical infantil "Hansel y Gretel" arribarà al Centre Cultural de Can Ventosa el proper dia 6 d’octubre, a les 18:30 hores.  
Compta amb Ana María Boudeguer com a directora i amb els intèrprets Geordina Cort, Jaime Páramo, Sara Sandiño, Javier Ibars i Julio Arnesto.

El commovedor conte dels Germans Grimm en clau de musical és un espectacle vibrant. Una obra sorprenentment construïda, amb escenaris sorprenents, variats i colorit. Compta amb uns nombres musicals de gran qualitat i uns entranyables personatges humans, graciosos i tendres i també algun que un altre també terrorífic.
Els germans Hansel i Gretel, els mateixos que han fet bategar amb força el cor de generacions de nens i nenes pendents de les seves aventures i l'egoista madrastra, el desventurat pare, la malvada bruixa i, com no, la deliciosa caseta de xocolata, emocionaran als petits espectadors. També hi haurà altres personatges sorpresa apareixen i desapareixen d'escena en un joc continu de suspens i humor, molt humor.

El preu de les entrades és de 12 €, venda anticipada on line o a Can Ventosa; i 15 € en taquilla el mateix dia de la funció.

Smoking roomD’altra banda, també estan a la venda les entrades per a l’obra de teatre "Smoking Room" que tindrà lloc el proper dia 13 d’octubre a les 21 hores al l’espai Cultural de Can Ventosa.
"Smoking Room" compta amb la direcció de Roger Gual i amb els intèrprets Carlos Chamarro, Secun de la Rosa, Pepe Ocio, Canco Rodriguez, Nico Romero i Felipe G. Vélez.

Es tracta de l’adaptació teatral de la pel·lícula Smoking Room, de Julio Walovitz i Roger Gual. Un muntatge amb personalitat pròpia que manté l'esperit que va convertir a la cinta en una de les pel·lícules d'autor més celebrades del cinema espanyol dels últims anys.

La sucursal espanyola d'una empresa americana és obligada a posar en vigència la prohibició de fumar dins de les seves oficines. A partir de llavors, els qui vulguin fumar en horari laboral hauran de fer-ho al carrer. Ramírez, un dels empleats d'aquesta petita oficina composada principalment per homes, decideix reunir signatures contra el que considera injust i fora de lloc. El que pretén Ramírez és que s'utilitzi una sala desocupada en l'oficina com a sala de fumar o smoking room, com diuen els americans. En aparença, tots estan d'acord i li van a recolzar. No obstant això, en el cara a cara  amb cadascun dels empleats, Ramírez es troba amb una sèrie d'excuses per evitar formar part d'aquesta llista. La majoria de pretextos per no signar en la llista de la smoking room amaguen uns altres. A partir d'aquesta situació, comprova que gairebé tots tenen alguna cosa que ocultar. Un món de petites intrigues que acabarà explotant i provocant víctimes.

El preu de l'entrada és de 20 €, venda anticipada on line o a Can Ventosa; i 22 € en taquilla el mateix dia de la funció.