Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gestió d'equipsEl Viver d’Empreses organitza dos cursos gratuïts de gestió d’equips i gestió administrativa de l’autònom adreçats a persones emprenedores i joves empreses.

El Viver d’empreses realitza, a partir del pròxim dimecres dia 14 de novembre, el curs gratuït de Gestió d’equips: Lideratge, comunicació i treball en equip, tindrà sis hores de durada i es realitzarà els dies 14,21 i 28 de novembre, de 10.00 a 12.00 hores, al Viver d’empreses.

Es tracta d’un curs emmarcat dins les activitats d’Eivissa Crea en col·laboració amb el Consell d’Eivissa, adreçat a persones emprenedores i joves empreses, on s’aprendran els fonaments de les tècniques de venda.

En aquest curs pràctic de sis hores, impartit per Andrés Aller Mesa, psicòleg amb màster en intel·ligència emocional, es tractaran temes cóm:
· Potenciar el treball en equip, eficaç i d’alt rendiment.
· Promoure l’autoconeixement i el coneixement dels membres de l’equip, amb diversos tests.
· Millorar la comunicació amb l’equip i amb cada integrant, potenciant la millora continua.
· Evitar conflictes i resoldre’ls de manera eficaç.
· Desenvolupar el lideratge. 

Taller gestió autònomsEl segon taller és de Gestió administrativa de l’autònom i tindrà lloc el dia 15 de novembre de 10.00 a 12.00 hores, al Viver d’Empreses.
Aquest és un taller emmarcat dins les activitats d’Eivissa Crea en col·laboració amb el Consell d’Eivissa, adreçat a persones emprenedores i joves empreses, on aprendrem a gestionar tota la part administrativa de la persona que es vol donar d’alta i treballar al règim d’autònoms.

En aquest taller de 2 hores impartit per l’economista Jordi Marí es tractaran:
•    Altes fiscals
•    Altes de permisos i llicències d’activitat
•    Comptabilitat i facturació
•    IVA, IRPF

Les places són limitades i es necessita inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.