Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Moto robadaLa Policia local d'Eivissa deté un jove per un presumpte delicte de robatori i recupera cinc vehicles que havien estat robats i denunciats pels seus propietaris recentment. La Policia Local d'Eivissa ha recuperat fins a cinc vehicles que havien estat robats i denunciats i ha detingut a un jove per aquest motiu. L'operació va tenir lloc ahir tarda quan la Policia local va recuperar dues motocicletes després de localitzar-les a la zona d'es Viver.

Poc després, els agents sorprengueren un grup de joves que es trobaven desmuntant peces de diferents ciclomotors i que, després de ser detectats, fugiren per la zona del barri de Ca n'Escandell. Els agents varen interceptar a un d'ells i el varen detenir.

Es tracta d'un jove de 17 anys al qual se li intervenien diverses ferramentes utilitzades per a desmuntar peces mecàniques. El detingut va ser traslladat a les dependències de la comissaria de la Policia Nacional que s'encarrega de continuar amb la investigació.

En aquesta darrera intervenció varen ser recuperats tres ciclomotors que havien estat denunciats per sostracció pels seus propietaris recentment.