Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local d'EivissaLa Policia Local d'Eivissa ha imputat un delicte penal contra el conductor d'un Ferrari que es passejava, amb una dona al capó del cotxe, per l'avinguda Joan Carles I, al Passeig Marítim d'Eivissa.

La Policia Local ha localitzat al conductor, un home que respon a les inicials S.Z, nascut a 1977 i resident a Eivissa. L'home, que serà citat a un judici ràpid, s'enfronta a un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i posar en risc la vida d'altres persones. Uns presumptes delictes que podrien significar, en funció de la decisió judicial, multes econòmiques i la retirada del carnet de conduir.

Ahir nit també es va prendre declaració com a testimoni al taxista que conduïa darrere d'aquest vehicle i se li ha formulat una denúncia administrativa per infracció del reglament general de circulació per conduir utilitzant el mòbil, amb una proposta de retirada de tres punts del carnet de conduir.

L'Ajuntament d'Eivissa considera com a lamentables i denigrants els fets ocorreguts la nit del passat dilluns i incompleixen clarament l'ordenança cívica, tot i que en aquests moments preval la denúncia penal interposada.