Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Beques FIOPL’Ajuntament d’Eivissa incorpora tres persones que han obtingut una beca de formació dins del projecte de servei de Formació, Integració i Ocupació Pública del Govern balear (FIOP) per a la inserció laboral de joves amb discapacitat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha incorporat tres persones que han obtingut una beca de formació dins del projecte de servei de Formació, Integració i Ocupació Pública (FIOP) del Govern balear per a la inserció laboral de joves amb discapacitat. Aquestes tres becàries treballaran realitzant pràctiques fins al proper 31 de desembre i percebran una assignació mensual per import de 800 euros.

La beca de formació concedida per l’Ajuntament està dirigida a oferir als participants del projecte FIOP una ajuda complementària a la seva formació acadèmica i pràctica amb la finalitat de promoure la seva inserció laboral.

La incorporació estava prevista per a la segona quinzena del passat mes de març, però la crisi sanitària provocada per el COVID 19 va causar la suspensió de la beca. L’Ajuntament d’Eivissa, conscient del perjudici causat ,no ha volgut endarrerir més la seva incorporació, que es fa efectiva amb l’entrada de la fase 2 de desconfinament.

Les tres persones becades s’incorporen als departaments de Servei d’Atenció Ciutadana, Benestar Social i Eivissa Crea al Viver d’Empreses, on realitzaran pràctiques en tasques d’atenció al públic i administratives de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.
Des de l’any 2015, l’Ajuntament d’Eivissa, ve convocant aquestes beques de formació per a persones que han participat en el projecte del Servei de Formació, Integració i Ocupació Pública del Govern Balear (FIOP) per a la inserció laboral de joves amb alguna discapacitat. Des de l’Ajuntament d’Eivissa es valora molt positivament la concessió d’aquestes beques amb les quals es pretén donar un impuls perquè els joves amb discapacitat accedeixin al mercat laboral amb igualtat de condicions.