Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa ObertaLes mesures dels caps de setmana finalitzen amb la Fase 3.

L’Ajuntament d’Eivissa donarà per finalitzades les mesures temporals de l’apertura de carrers a vianants i bicicletes dels dissabtes i diumenges, així com l’habilitació per a vianants i bicicletes de l’interior de l’E-10 els diumenges, el cap de setmana del 20 i 21 de juny. Aquestes mesures es van realitzar seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat que indicava que per motius sanitaris les entitats locals havien de cedir espai públic en benefici dels vianants i bicicletes.

Des de les regidories implicades es donarà continuïtat a l’experiència de la iniciativa Eivissa Oberta per a la implantació de mesures permanents. El consistori treballarà de forma conjunta amb els agents socials de la ciutat per tal d’implantar noves peatonalitzacions permanents a partir de la bona acollida que han tengut per part de les vesines i vesins durant Eivissa Oberta.

Al mateix temps, s’estan elaborant projectes d’ampliació de voreres per tal de guanyar espai públic per a vianants i així millorar l’accessibilitat i seguretat per als vianants. Per aquest motiu s’està treballant en un projecte per a l’ampliació de les voreres del carrer de Sant Cristòfol i del carrer de Catalunya. Així com en les pròximes setmanes es realitzarà l’ampliació de la vorera del carrer d’Extremadura.

També es millorarà la connexió de les zones ja peatonals, a més del nou pas de vianants amb plataforma única del carrer Catalunya que connecta el passatge del Metge Riera Ferrer, es realitzarà un nou pas de vianants amb plataforma única al carrer de Sant Cristòfol connectant la plaça d’Antoni Albert i Nieto i el passeig d’Abel Matutes i un altre al carrer del Bisbe Abad y Lasierra que connecti la plaça d’Antoni Albert i Nieto amb la plaça de Joan Marí Cardona.