Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PhotoEspañaEls balcons del barri de la Marina es convertiran en una galeria a l’aire lliure per a exposar les fotografies del festival PHotoESPAÑA.

L’Ajuntament d’Eivissa ha col·laborat enguany amb la XXIII edició del festival PHotoESPAÑA, una edició que ha estat marcada per la pandèmia i el confinament dels darrers mesos.
L’organització del festival va decidir fer una crida a nivell nacional perquè els ciutadans compartissin imatges preses des dels seus balcons i habitatges amb la idea de fer una gran exposició urbana a tot el territori després de reunir més de 63.000 imatges.

Un equip de PHotoESPAÑA ha fet una tria de les fotografies d’Eivissa i n’ha seleccionat cinquanta per poder penjar dels balcons a partir del dia 25 d’aquest mes de juny. Eivissa es converteix així en una de les 50 ciutats d’Espanya que participen en aquest esdeveniment artístic d’àmbit nacional.

Desprès de l’èxit de la proposta, convertida en un esdeveniment col·lectiu en la qual milers de persones hi han participat pujant a les seves xarxes socials les fotografies sota el hashtag #PHEdesdemibalcón, l’Ajuntament d’Eivissa, de la mà de l’AAVV de la Marina, busca la col·laboració del veïnat del barri de la Marina per poder comptar amb balcons on penjar aquestes fotografies. En aquesta iniciativa també col·labora l’Associació de Comerciants del barri.

Les persones interessades a participar en la cessió del balcó per a penjar una de les fotografies, tenen fins divendres dia 19 de juny a les 15 h per a enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant un número de telèfon de contacte així com l’adreça i el número de pis.
Des de l’Ajuntament i PHotoESPAÑA proveirem tant de les lones impreses com del sistema per poder penjar les imatges.

Per al regidor de Patrimoni, Pep Tur, ‘participar en aquest esdeveniment artístic col·lectiu és una gran oportunitat per a convertir el barri de la Marina en un escenari, en una galeria a l’aire lliure i ara que ja podem sortir al carrer, visitar-lo i fer un recorregut admirant aquestes imatges en un entorn especial. D’altra banda, també és una manera de fer pensar a la ciutadania sobre el que ha significat el confinament, de recordar les vivències i sentiments i de no baixar la guàrdia ,i també servirà com a homenatge a tota la ciutadania i, en especial, a totes aquelles persones que han estat al servei de totes i tots en aquesta crisi sanitària’.

L’exposició s’inaugurarà el dia 25 d’aquest mes de juny i romandrà fins al 31 d’agost.