Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Subvencions d'esportsL’Ajuntament d’Eivissa subvenciona amb un total de 181.595 euros a disset clubs esportius del municipi amb conveni Patrimoni de la Humanitat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha destinat un total de 181.595 euros a subvencions per a les diferents clubs esportius del municipi que tenen conveni Patrimoni de la Humanitat. ‘Són clubs que militen en lligues nacionals i que porten el nostre nom i el nostre segell de Patrimoni de la Humanitat al voltant de l'Estat i l'hem fet més ràpid que mai perquè sabem que tenen més dificultats que mai. És molt complicat per als clubs i per a la seva economia i l'ajuntament està al seu costat com sempre ha fet’, ha assenyalat l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz.

Des de la regidoria d'Esports han explicat que les subvencions es repartiran entre disset clubs d’Eivissa. El Club Natación Ibiza rebrà 5.500 euros i el Club Deportivo Sincro Eivissa, 2.000 per al desenvolupament d'aquest esport. Quant a futbol, el C.D Ibiza Illes Pitiuses rebrà 13.770 euros per al seu equip i els equips C.d Sant Pablo, C.D Gasifred i Ibiza Futbol Sala rebran 5.580 euros cadascun. La subvenció de l'Eivissa Bàdminton club és de 4.900 euros i la del Club Bàdminton Pitiús aconsegueix els 9.800 euros.

El club Nautico Eivissa comptarà amb 7.000 euros; ADDIF 3.000 euros per a dur a terme activitats d'esport adaptat, 3.500 euros es destinaran al Club de Tennis Taula d'Eivissa; el club s'Arc d'Eivissa rebrà 10.000 euros; el Club d'Atletisme Pitiús 10.000 euros; el Club Esportiu Inter Eivissa 3.600 euros i l'Eivissa Club de Rugby 5.400 euros. També hi ha una subvenció de 33.340 euros per a l’Handbol Club Eivissa i 52.235 euros que es destinaran al Club Voleivol Eivissa.

Des de la regidoria d'Esports, s'ha seguit amb la tramitació de les subvencions perquè els clubs puguin continuar endavant amb l'organització d'esdeveniments esportius que contribueixen a la promoció de la ciutat d'Eivissa com a Patrimoni Mundial i, per altra banda, seguir la promoció dels diferents esports entre la ciutadania.