Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Monitors escola estiuL'Ajuntament d’Eivissa ha iniciat avui les activitats de formació per a monitors de les escoles d’estiu. Es tracta d'una formació específica de sis hores a la qual rebran, a més d'informació sobre el funcionament de l’activitat i les funcions que hauran de desenvolupar, pautes concretes de seguretat relacionades amb la COVID-19. També se’ls donarà formació en igualtat i coeducació, i en normalització lingüística.

La regidora de Joventut, Igualtat i Normalització Lingüística, Claudia Cotaina, ha assistit a l’inici de la formació i ha explicat que "les monitores i els monitors han rebut nocions de normes sanitàries i normativa aplicada a les característiques dels espais i dels grups. A més, se’ls ha transmès la importància de treballar amb eines que fomentin la igualtat de gènere i l'ús normal de la llengua catalana".

La formació s'ha dut a terme en dos grups al Centre de Creació Jove C19.
En total són 81 persones les que reben aquesta formació, 11 directors i directores -2 per cada escola i un al C19- 52 monitors responsables de grup, 12 persones assistents a infants amb necessitats especials, 4 persones de suport psicoeducatiu i 2 voluntàries del program Erasmus+, que també participaran en aquesta activitat.

La formació en igualtat està finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l'IbDona, i del Ministerio de Igualdad, a través del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.