Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Esports d'EstiuEl Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ha editat un fulletó per tal de donar difusió a les diferents activitats i escoles esportives que es duran a terme al municipi durant aquest estiu.

Amb aquesta edició des de l’Ajuntament d’Eivissa es pretén donar suport a les diferents activitats organitzades per clubs esportius i altres organitzacions en moments en què l’organització d’aquestes activitats ha requerit un esforç extra per aplicar les mesures de seguretat necessàries adaptades a la nova normalitat amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Les activitats esportives que consten al fulletó informatiu són: l’Escola de Vòlei Platja, organitzada pel Club Voleibol Eivissa-Ushuaia, Sa Bodega Bàsquet Camp (campus de tecnificació de bàsquet) organitzat pel Club de Bàsquet sa Bodega, Escola d’Estiu de Rugbi organitzada pel Club de Rugby Ibiza, cursets d’estiu de tennis impartits per Pablo Arregui, campus de sincro i gimnàstica “Sinartist 2020” organitzat pel Club Sincro Ibiza, campus de futbol Inter Ibiza organitzat pel C.D. Inter Ibiza, II Campus de bàsquet sa Real “Paco Redondo” 2020 organitzat pel Campus Paco Redondo i Club sa Real amb el patrocini de l’Ajuntament d’Eivissa, Acroestiu impartit per acrobatikibiza.com, Campus de Patinatge Estiu 2020 impartit per l’Asociación Deportiva “Ibiza Patina”, cursos d’iniciació al busseig impartits pel Centre de Busseig Scuba Ibiza i cursos i excursions en caiac de mar realitzades per Kayak-Ibiza.

Les activitats organitzades a la ciutat d’Eivissa són d’una gran varietat d’esports i també destinades a totes les edats per tal de fomentar l’esport com a activitat saludable per a les persones i també per als més petits educar en els valors del respecte i la feina en equip en el cas d’aquells esports col·lectius.
El fulletó es podrà consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa. Des de l’Ajuntament d’Eivissa també es donarà difusió a les diferents activitats a través de les xarxes socials.

Enllaç a:
· Fulletó en pdf