Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parador de TurismeLa Ministra de Indústria, Comercio y Turismo, Reyes Maroto, ha visitat les obres.

La Ministra de Industria, Comercio y Turismo, Reyes Maroto, acompanyada de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, i la resta d'autoritats, ha visitat les obres del Parador d'Eivissa.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha dit que les obres del Parador han tingut un recorregut administratiu difícil i llarg però gràcies al fet que el Govern de l'Estat actual va habilitar la partida necessària, aquesta obra s'acabarà en poc temps. El Parador és una infraestructura ubicada a un lloc de molta estima, amb un alt valor patrimonial i quan estigui acabada significarà un abans i un després al barri de Dalt Vila.

Amb el Parador, el barri serà molt més accessible i comptarem amb un espai patrimonial que estarà obert per a que tots els eivissencs i eivissenques el puguin visitar'.

L'alcalde ha agraït la feina que, de manera coordinada, s'ha fet des de les diferents administracions per tal que aquesta obra es finalitzi. 'Una vegada es posi en marxa, el Parador d'Eivissa serà sense dubte una oportunitat per a dinamitzar el turisme i l'economia de la ciutat durant tot l'any’, ha afegit l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz.

La Ministra de Industria, Comercio y Turismo, Reyes Maroto, ha dit que recuperar aquesta obra ha estat una fita molt important per a Paradores de Turismo. Compta amb una gran inversió i es tracta d'una obra emblemàtica gràcies a la qual es recupera l'espai històric del Castell. 'Es tracta d'una obra mestre pel treball arquitectònic que s'està realitzant, on es redescobreixen espais que es conservaran i es musetizaran perquè la ciutadania pugui gaudir d'ells'. 'El Parador té un alt valor per a Eivissa, Patrimoni de la Humanitat i, una vegada en funcionament, dinamitzarà tot l'entorn, especialment el turisme interessat en el patrimoni i la cultura. Serà sens dubte, una manera de potenciar i redescobrir l'illa que es presenta com una destinació segura i a la vegada, serà un moment en que els eivissencs i eivissenques recuperaran part de la seva història' ha afegit la Ministra de Cultura, Reyes Maroto.

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha destacat que 'les obres que tindran un resultats que demostra que Eivissa té una cultura i un patrimoni que s'ha de valorar'.

El Parador d'Eivissa, únic a Balears, disposarà de 72 habitacions distribuïdes al conjunt d'edificacions que conformen el recinte del Castell i l'Almudaina. Incorporarà els espais museitzats, sales multifuncionals i aparcament soterrat entre altres serveis.

Abans de la visita a les obres del Parador d'Eivissa, la Ministra de Turismo, Reyes Maroto, ha signat al Llibre d'Or de la Ciutat a l'Ajuntament d'Eivissa on ha escrit un missatge de suport a la ciutat i ha destacat l'extraordinària contribució que significarà la posada en marxa del Parador dins de la xarxa de Paradores de Turismo que és única al món.