Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festes de la TerraL'Ajuntament d'Eivissa retransmetrà tots els actes del programa de Festes de la Terra a través de la seva pàgina de Facebook. Les Festes de la Terra 2020 s'inauguren el divendres 31 de juliol a les 21 hores amb el discurs institucional de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz.

Posteriorment tindrà lloc el Concert de la Terra a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa amb un concert variat on els integrants de la banda oferiran tot u seguit de peces de cambra. D'aquesta manera la banda ha pogut treballar i reprendre l'activitat musical sota la direcció del director Miquel Àngel Aguiló i amb la presència del reputat pianista, Andreu Riera.

Dins el programa del concert, es podrà gaudir d'obres subtils com la "Pavana" de Fauré o explosions d'energia amb la "Fanfàrria per a un home comú" de Copland, o els ritmes trepidants de les bandes sonores de "Missió impossible" o "Els set magnífics". També s'interpretaran peces musicals de recordatori del grup Queen.
El programa també inclou l'obra "Cabaret Burlesc", de Miquel Àngel Aguiló, on el solista s'enfronta a una peça d'alt virtuosisme, carregada d'humor i sorpreses.

L'Ajuntament d'Eivissa retransmetrà aquest concert i la resta d'esdeveniments previstos al programa de Festes de la Terra, a través de la plataforma Facebook per tal que la ciutadania pugui gaudir dels espectacles. Les entrades per als espectacles previstos dins del programa de Festes de la Terra s'han exhaurit.

PROGRAMA DEL CONCERT
Direcció: Miquel Àngel Aguiló

LOS BARBAS (Pasdoble de concert)........................................Ferrer Ferrán
PAVANE......................................................................................Gabriel Fauré
FANFARE FOR THE COMMON MAN.......................................Aaron Copland
LOS SIETE MAGNÍFICOS (Fragment de la BSO)...................Elmer Bernstein
MISSION IMPOSSIBLE THEME....................................................Lalo Schifrin
BOHEMIAN RHAPSODY.........................................................................Queen

PAUSA

CABARET BURLESC.........................................................Miquel Àngel Aguiló

Andreu Riera piano solista