Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aqualia-CaritasL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha assistit a l’entrega d’un xec per valor de 2.056,39 euros per part de l’empresa Aqualia a Càritas Eivissa.

Aquesta entrega és fruit d’un acord entre les dues entitats pel qual l’empresa adjudicatària de l’aigua d’Eivissa retorna els sous de les factures d’aigua dels centres que té l’entitat Càritas al municipi d'Eivissa. A l’entrega han acudit el Joan Marí, director de Càritas Eivissa, Eduardo del Castillo director de la delegació de Balears d’Aqualia i el responsable del Servei Municipal d’Aigua, David Bernaus.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha manifestat que «no em cansaré d’agraïr la tasca que està realitzant Càritas en un moment com el que vivim en l’actualitat. Aquesta col·laboració per part de l’empresa concessionària de l’aigua és només una mostra més del respecte i valor de la feina que realitzen dia a dia i que no té preu».
Des de l’Ajuntament d’Eivissa, durant l’any 2020 s’ha ampliat el conveni de col·laboració d’ajudes d’aliments per valor de 60.000 euros amb l’entitat.