Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa intervé en tres delictes contra la seguretat viària durant el cap de setmana i deté dues persones per tenir una ordre de cerca i captura per delicte d’estafa.

La primera intervenció es produeix a les 02.20 hores de la matinada del dissabte 3 d'octubre a l'avinguda de la Pau quan la patrulla observa la circulació d'un vehicle de manera temerària, sent un perill per a la resta dels usuaris de la via. El conductor, que respon a les inicials de O.S.P. de trenta-set anys, presenta signes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques per la qual cosa se li realitzen les proves donant com a resultat 0,94 i 0,93 mg/l respectivament i per tal motiu s'instrueixen diligències judicials.

La segona intervenció es produeix a les 07.45 hores del diumenge 4 d'octubre a l'avinguda de Pedro Matutes Noguera. La patrulla de la Policia Local observa com un vehicle no respecta la fase vermella d'un semàfor i procedeixen a donar l'alt al vehicle, observant que el conductor presenta símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.
El conductor, que respon a les inicials A.R.G. de vint-i-un anys, se li sotmet a les proves d'alcoholèmia legalment establertes i dóna un resultat de 0,91 i 0,89 mg/l respectivament. Per tal motiu s'instrueixen diligències judicials. Així mateix queda detingut aquest home i la seva acompanyant, una dona de 31 anys, per tenir una ordre de cerca i captura per un delicte d’estafa d’un jutjat de Madrid.

El tercer delicte contra la seguretat viària té lloc a les 13.35 hores del diumenge 4 d'octubre quan es produeix un accident de circulació amb dos cotxes implicats amb resultat de danys materials. L'accident es produeix a l'avinguda d'Ignasi Wallis. La patrulla de la Policia Local observa que un dels conductors implicats, el qual respon a les inicials J.C.R.B. de trenta-cinc anys, presenta símptomes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Es procedeix a realitzar les proves d'alcoholèmia i donen un resultat de 0,70 i 0,67 mg/l respectivament, per tal motiu s'instrueixen diligències judicials.