Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Desfibril·ladors Polica LocalLa Policia Local d'Eivissa incorpora dos nous desfibril·ladors als cotxes patrulla i els agents reben formació per a la utilització dels DESA.

La Policia Local d'Eivissa compta des d'avui amb dos nous Desfibril·ladors Semiautomàtics. Amb aquesta nova incorporació, tots els cotxes patrulla de la Policia Local poden actuar en cas de necessitat. En aquests moments els quatre vehicles policials compten amb els desfibril·ladors portàtils que permet la mobilitat i assegurar una ràpida atenció a la persona que ho necessiti.

Per a la regidora de Policia Local, Rosa Rubio, 'el fet que tots els vehicles policials disposin de desfibril·ladors és de vital importància perquè contribuïm a donar una millor seguretat i atenció a la ciutadania així com als efectius que integren la plantilla de la Policia Local que reben la formació necessària per poder atendre una incidència tant especifica'.

Ciutat cardioprotegida
La regidoria de Medi Ambient ha estat qui ha realitzat la cessió dels dos desfibril·ladors, donat que gestiona la declaració Eivissa com a ciutat cardioprotegida. Com a part d'aquesta xarxa, la ciutat d'Eivissa disposa a més de 12 desfibril·ladors instal·lats a diferents barris de la ciutat. En total, el municipi compta amb 24 desfibril·ladors externs preparats per a intervenir en una situació de parada cardiorespiratòria.

L'Ajuntament d'Eivissa té instal·lats un total de 12 desfibril·ladors semiautomàtics externs a llocs públics a la ciutat, zones amb més afluència de persones i a instal·lacions municipals. La ciutat d'Eivissa ja disposava de desfibril·ladors ubicats a les platges del municipi, i els que estan distribuïts entre Protecció Civil i Policia Local, i els 6 ubicats a les dues piscines municipals i a cadascuna de les instal·lacions esportives municipals.

Des de la regidoria de Medi Ambient es preveu augmentar la quantitat de DESA a la resta del municipi.