abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament a ses FeixesLa Policia Local d'Eivissa ha detingut un home com a presumpte autor d’un intent de robatori a un domicili amb els inquilins dins l’habitatge.

Els fets han ocorregut aquest passat dissabte a les 7 hores, quan una dona ha sorprès un home dins el seu domicili. L’home ha fugit, però la parella de la dona l’ha perseguit mentre trucaven al servei d’emergències 112.

En rebre l’avís, s’ha mobilitzat una patrulla de Policia Local que ha pogut localitzar al presumpte autor del robatori, que encara estava sent perseguit per l’inquilí de la casa. Els agents l’han identificat i han contrastat les versions i s’ha procedit a la detenció del presumpte autor dels fets.

El presumpte lladre havia accedit a l'habitatge a través d’un balcó i, en ser descobert per la dona de l'habitatge, ha fugit i no s'ha emportat cap bé material.

Desmantellament d'un assentament a ses Feixes
Durant el cap de setmana, la Policia Local també ha participat en el desmantellament d’un assentament a la zona de ses Feixes.

Els agents han rebut una trucada dels vesins del carrer Mallorca, alertant que havien vist un grup de persones amb cadires que es dirigien a l’interior de ses Feixes, al voltant d’un safareig.

En realitzar les comprovacions pertinents, la Policia Local va trobar un lloc que era utilitzat per diverses persones per a consumir alcohol i presumptament substancies estupefaents, i fins i tot per a pernoctar. En el moment, no es va trobar a cap persona a aquesta zona. A més, a la zona havia acumulat molt de fems, fet que a més de suposar la degradació d’aquest espai natural, implicava un risc elevant d’incendi.

L’empresa de neteja Valoriza ha procedit a a realitzar una neteja especial, sent necessari la utilització de diversos camions de l’empresa.