abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nueva York en un poetaL’Espai Cultural de Can Ventosa acull l’obra ‘Nueva York en un poeta’ el pròxim dissabte 12 de desembre. Les entrades es posen a la venda dimecres 2 de desembre. La representació serà a les 20 hores.

Es tracta d'una obra dirigida i interpretada per Alberto San Juan que estarà acompanyat d’un quartet compost per guitarra, contrabaix, bateria, saxo i clarinet. L'espectacle comença amb un preludi musical, a càrrec de La Banda, compost per fragments de les peces de jazz que Lorca va descobrir en els clubs novaiorquesos en aquell any 29. Després, la veu de Ian Gibson introdueix la conferència i Federico, interpretat per Alberto San Juan, apareix en l'escenari. Durant una hora, l'espectacle convida a viatjar amb ell de Granada a Nova York i a l'Havana.

Les entrades es pondran a la venda demà dimecres 2 de desembre a la web www.eivissa.es i a Can Ventosa amb un preu de 15 euros.

L’esdeveniment comptarà amb totes les normes de seguretat vigents. Es mantindran les distàncies entre seients i els espectadors deuran fer ús de la mascareta en tot moment. A més, a l'entrada al centre es prendrà la temperatura de tots els assistents i hauran de fer ús del gel hidroalcohòlic per a les mans que hi haurà a disposició.