Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gaudir de l'amorL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una campanya a les seves xarxes socials per a commemorar el dia de Sant Valentí. L’objectiu és tractar de trencar els mites que existeixen en relació a l’amor romàntic. Des de la regidoria d’Igualtat també s’ha preparat una xerrada en línia on se donaran les claus de l'autocrítica amorosa per poder ser plenament responsables del nostre benestar, i gaudir més de l'amor i de les nostres relacions.

Per part seva, la regidoria de Joventut ha organitzat també tot un seguit d'activitats que es duran a terme a través de les xarxes de @VilaJove durant la tarda del divendres 12 de febrer, i que tenen com a objectiu treballar l'amor propi i dedicar el "dia de l'amor" a estimar-nos a nosaltres mateixos.

La regidora d’Igualtat i Joventut, Claudia Cotaina, ha assenyalat que ‘volem aprofitar aquesta data per conscienciar la ciutadania de la importància d'apostar per models de relacions basades en el respecte, la igualtat i, sobretot, lliures de violència. Amb aquestes activitats tractam de facilitar eines per treballar l’autoestima, les pors o la dependència emocional en les relacions’.

La campanya #amorésllibertat començarà a les xarxes socials de l’Ajuntament el pròxim dilluns 8 de febrer. Fins al dia 14, es compartiran tant a Twitter com a Facebook i Instagram infografies acompanyades de frases com ‘Tu ets la taronja sencera’, ‘L’amor no controla ni fa patir’ o ‘L’amor cuida, i més en temps de COVID-19’. La intenció és fer reflexionar sobre que és realment l’amor.

L’altra activitat serà una xerrada en línia dimecres 10 de febrer. Sota el nom ‘Gaudir de l'amor: eines feministes per dur la teoria a la pràctica’, l’escriptora Coral Herrera, donarà les claus per aprendre a estimar-nos més i millor. A la videoconferència es parlarà sobre com treballar tot allò que ens fa patir i fa patir als altres; com alliberar-nos del patriarcat o com alliberar l'amor del masclisme per aprendre a estimar-nos bé.

La videoconferència tindrà lloc a les 19 hores a través de la plataforma districte07800. Les persones interessades es poden inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 971397600 extensió 24260.

Aquestes activitats estan organitzades per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa i finançades pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Coral Herrera va néixer a Madrid el 1977. És Doctora en Humanitats i Comunicació per la Universitat Carlos III de Madrid i es dedica a escriure i investigar sobre feminisme i la construcció sociocultural de l'amor romàntic. Ha publicat cinc llibres en editorials espanyoles, dos de caràcter acadèmic, i tres de caràcter divulgatiu, i ha col·laborat en vuit llibres col·lectius d'editorials espanyoles i llatinoamericanes. Col·labora en revistes i diaris espanyols i llatinoamericans. Actualment resideix a Espanya i forma part de GEMA (Observatorio de Medios y Género en Costa Rica), país on va viure durant nou anys. És la creadora del Laboratorio del Amor, una escola a Internet, i coordina la comunitat de dones, una xarxa social que és a la vegada un espai d'acompanyament i de construcció de coneixement col·lectiu agrupat entorn als lemes: “Lo Romántico es político", i "Otras formas de quererse son posibles".

Wpp

Gaudir de l'amor