Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, ha intervingut en una festa il·legal que s’estava celebrant a l’interior d’un magatzem abandonat situat a la zona de ses Feixes.

L’operació es va dur a terme durant la nit de divendres a les 3.00 hores. A l’interior de la nau hi havia al voltant d'uns 25 de joves no convivents, els quals es trobaven amb aparells reproductors de música, transcendint a l'exterior, sense reunir les mesures de distanciament i seguretat, sense portar la majoria d'ells la màscareta obligatòria, consumint begudes alcohòliques i substancies estupefaents i embrutant la zona protegida.

Durant la intervenció es realitzen:
15 actes per no portar la mascareta obligatòria.
7 actes per la Llei 4/2015 per tinença de substàncies estupefaents, s'intervenen diverses substàncies.
15 actes per decret 12/2020, per incompliment de l'horari establert en limitació de la llibertat de circulació de persones.
10 denúncies per incompliment de les ordenances municipals per realitzar una botellada en la via publica i zona protegida.

D’atra banda, durant la nit de dissabte, s’han interposat un total de 7 denùncies per incompliment de l’horari de mobilitat, 6 d’elles han estat interposades a un grup de 6 persones que es trobaven al carrer a les 23.25 hores i l’altre a un conductor que circulava a les 02.00 hores.

Una patrulla del CNP ha parat a aquest conductor per conducció irregular, han requerit a la Policia Local per fer-li les proves de alcoholemia i drogues que han donat positiu però no superant la taxa penal. Se li ha formulat les denuncies administratives, se li ha inmovilitzat el vehicle i amés se l’ha denunciat per incompliment de l’horari de circulació de persones.

Wpp