Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Paraules amagadesL’Ajuntament d’Eivissa ha elaborat un joc amb paraules eivissenques relacionades amb la festivitat de Carnestoltes amb l’objectiu de donar a conèixer diverses expressions que se solen usar a Eivissa per parlar d'aquestes festes.

Des de la regidoria de Normalització Lingüística s’han escollit nou paraules o tradicions de Carnestoltes que es troben amagades dins una il·lustració amb motius carnavalescos i que estan relacionades amb les tradicions de l’illa durant les festes de Carnestoltes. La imatge es publicarà tant a les xarxes socials de l’Ajuntament com a l’edició dels dos diaris locals d’Eivissa, el 16 de febrer, dimarts de Carnestoltes.

La regidora de Normalització Lingüística, Clàudia Cotaina, ha explicat que ‘el que pretenem amb aquesta campanya és difondre paraules i expressions perquè no caiguin en desús i apropar a tothom, també a la joventut, algunes de les nostres paraules tradicionals que potser no coneguin durant aquestes festes’.

Entre les expressions que es publicaran estan enterrament del gat, teniu ous per posar a sa quica?, truita amb xulla i sobrassada o ball de carnaval.

{fastsocialchare}

Paraules de Carnestoltes