Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Web Edusi EivissaL’Ajuntament d’Eivissa ha participat avui a una jornada de formació organitzada pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) sobre present, passat i futur del desenvolupament urbà sostenible. En concret, s’ha explicat el cas de la Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) que va preparar Eivissa fa uns anys i que va ser seleccionada per rebre fons europeus, amb projectes actualment ja en marxa cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’encarregada d’explicar el cas d’Eivissa ha estat na Matilde Manzano, coordinadora del projecte, que ha donat una xerrada sota el títol: ‘Eivissa, Cohesió Social i Integració de barris’. La xerrada explicava com es va elaborar el document inicial, els objectius de la EDUSI i com s’està actualment fent feina per portar-lo a terme.

A la formació també han intervingut Sonia Hernández Partal, subdirectora general adjunta de la Secretaria General de Polítiques Urbanes del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; Paula Ferrando, responsable de l'Agenda Urbana del Consell Insular de Menorca i Miguel Ballesteros, soci i responsable de l’Area de Desenvolupament Sostenible de la consultora DALEPH.

Aquest curs s’ha realitzat dins el programa de formació i suport del SOIB per a l’execució de nous Plans Estratègics d’Ocupació Local, al que està adherit l’Ajuntament d’Eivissa.

El programa de formació del SOIB està format per 4 blocs entre els quals s'inclouen els conceptes bàsics sobre el desenvolupament local, la introducció a la planificació estratègica, la metodologia per a l'elaboració de diagnòstics territorials, i tècniques per al disseny de plans d'acció en matèria de desenvolupament local.

Enllaç a:
· Web EDUSI Eivissa

Wpp