Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SOIB reactivaL’Ajuntament d’Eivissa, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), continua impulsant el nou Pla d’Ocupació Local “Eivissa Reactiva", a través de programa de contractació pública SOIB REACTIVA, amb la voluntat de millorar la situació de desocupació del municipi.

L’apertura d’aquest nou període d’inscripcions per a 19 persones correspon al segon torn de contractació ja iniciat. En aquest segon torn es contractaran un total de 74 persones en diferents períodes d’inscripció, la setmana passada es van oferir 14 llocs de treball que es sumen a les ofertes que s’obrin ara. Quedarà un darrer període per a 41 nous llocs de treball que s’obrirà la propera setmana.

El proper dia 11 de març s’obri el termini d’inscripció fins el 14 de març. Les inscripcions es realitzen a traves de la pàgina web del SOIB en el següent enllaç: https://soib.es/soib-reactiva/

Les ofertes de feina i requisits d’aquest període són les següents:
OFERTES
14 auxiliars administratius/ves
REQUISITS
Persones de 30 anys o més, aturades i afectades directament per la crisi econòmica de la COVID- 19, inscrites com a demandants d’ocupació un mínim de 3 mesos o amb una durada inferior en el cas d’un expedient ERTO.
OFERTES
4 Auxiliars administratius/ves
1 Zelador/a
REQUISITS
Persones desocupades de 30 anys o més, en atur de llarga durada, és a dir, estar inscrit i aturat almenys 12 mesos dins dels últims 18.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que «l’ocupació és un eix principal de les polítiques d’ajuntament. Al 2021 hem augmentat el pressupost de foment de l’ocupació en 1.2 milions per dur endavant programes com Reactiva, que permeten generar noves oportunitats laborals a diferents perfils de persones. Des de l’Ajuntament donam resposta a la situació actual de desocupació incorporant a nou personal».
En aquest segon torn es contractaran un total de 49 persones de la Línia 3 del SOIB Reactiva, persones de 30 anys o més, aturades i afectades directament per la crisi econòmica de la COVID- 19, inscrites com a demandants d’ocupació un mínim de 3 mesos o amb una durada inferior en el cas d’un expedient ERTO. 24 seran de la Línia 2, destinada a persones desocupades de 30 anys o més, en atur de llarga durada, és a dir, estar inscrit i aturat almenys 12 mesos dins dels últims 18.

Les contractacions i inscripcions a les ofertes laborals es duran a terme en diferents períodes, el primer serà destinat al perfil de 30 anys o més, aturades i afectades directament per la crisi econòmica de la COVID amb un total de 14 llocs de feina.
I pel que fa a la Línia 1 de joves menors de 30 anys es contractarà 1 cuiner/a, ja que a excepció d’aquesta plaça, la resta de contractacions d’aquesta línia es va realitzar durant el primer torn de Reactiva al mes de desembre de 2020.

Finalitzat el termini d’inscripció, el SOIB comprovarà el compliment dels requisits dels candidats i candidates, i amb els diferents departaments de l’Ajuntament faran el corresponent procés de selecció amb les entrevistes a les persones seleccionades que el SOIB hagi prioritzat i/o derivat.
Es recomana consultar les xarxes socials, pàgina web de l’Ajuntament i el web del SOIB per consultar els períodes d’inscripció de les diferents ofertes que es publicaran de forma progressiva.

La convocatòria SOIB REACTIVA 2020 respon a les mesures d’actuació del Pla de xoc per a l’ocupació 2020-2021, en favor de l’ocupació del Govern balear i disposa d’un suport econòmic sense precedents a les Balears, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Enllaç a:
· Inscripcions a https://soib.es/soib-reactiva/

Wpp