Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Policia Local, Rosa Rubio, han donat la benvinguda aquest matí als 18 nous policies locals de la promoció nº42 que s’han incorporat ja a la feina al cos de Policia Local d’Eivissa.

Aquesta és la primera promoció de Policia Local que ha pogut fer la formació i els exàmens a l’illa d’Eivissa als darrers 10 anys després que l’Escola Balear d'Administració Publica, gràcies al conveni signat entre els diferents ajuntaments d’Eivissa i l’EBAP per descentralitzar les edicions dels cursos bàsics de capacitació de Policies Locals.

Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ‘aquesta incorporació de policies locals, que ja estan plenament operatius des de principis del mes de juny, significa un reforç molt important per a la plantilla de la Policia Local d’Eivissa i poder donar un millor servei a la ciutadania de cara al compliment de les ordenances municipals’.

L’alcalde d’Eivissa, rafa Ruiz, ha encoratjat als nous membres de la Policia Local d’Eivissa desitjant-lis un bon aprenentatge durant aquest temps i seguir treballant donant un servei públic a la ciutadania. També ha agraït la feina realitzada pels diferents departaments de Recursos Humans i Hisenda, Policia Local, i als responsables de la Policia Local i als responsables del Govern balear que han estat treballant per a que aquesta nova promoció de Policia sigui una realitat .
L’alcalde també ha manifestat que ‘amb aquesta incorporació de 18 policies estem en el millor ràtio de personal al cos de Policia Local dels darrers 25 anys amb un total de 96 agents i la previsió és poder incorporar més personal al departament’.

Actualment els 18 policies estaran en pràctiques durant un any, són plenament operatius i poden fer les mateixes funcions que la resta de policies locals. Durant aquest període, passaran per totes les unitats i els seus comandaments instructors els valoraran una vegada hagi passat aquest període i sempre van acompanyats per un altra policia ja en exercici.
En cas que superin les pràctiques seran anomenats funcionaris de carrera amb la plaça de policia local amb propietat.

Wpp