Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa i el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (MAEF) en col·laboració amb Sabors Eivissa han organitzat per al pròxim 8 de juliol una experiència gastronòmica inspirada en el món púnic com a cloenda de l’edició de 2022 de la  ‘Tríada Mediterrània: Pa, oli i vi a l’Eivissa antiga’. L’activitat, que tindrà lloc a les 20.30 hores a la necròpolis de Puig des Molins, anirà a càrrec del cuiner David Reartes.

 

El preu del sopar és de 35€ par als adults, 17,50€ per als menors de 12 anys i gratuït per als  menors de 6 anys i cal fer reserva prèvia  juntament amb el pagament abans del 6 de juliol a l'oficina del Museu Monogràfic Puig des Molins (de 9h a 14h de dimarts a divendres, a la Via Romana, 31, Eivissa).

 

El cicle de la ‘Tríada Mediterrània: Pa, oli i vi a l’Eivissa antiga’ va començar el passat 10 de juny i ha comptat amb productors locals i especialistes en l’estudi d’aquests tres productes que han marcat el nostre passat gastronòmic. 

Durant l’activitat, un especialista de cada producte ha fet una presentació sobre la història de l'oli, del pa o del vi, i a continuació, petits estands de productors locals: forns que ofereixen pa de xeixa, cellers de vi i productors d’oli amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida), ha oferit degustacions dels seus productes.

 

Aquest projecte, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Eivissa, el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (centre adscrit a la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears) i Sabors Eivissa, va néixer l’any 2021 per potenciar i unir el patrimoni arqueològic i gastronòmic de l’illa.