Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenLa regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa ha creat la plataforma Portal Comercial, una web amb la qual es pretén impulsar l’economia local del municipi augmentant la visibilitat dels establiments comercials i empreses de serveis creant un aparador virtual. La plataforma portalcomercial.eivissa.es , creada a partir de la col·laboració i comunicació amb els comerciants de la ciutat, està disponible en català, castellà i anglès i inclou textos i fotografies de cada un dels comerços.

El Portal Comercial està integrat per 109 comerços de diversos sectors com alimentació, equipament de la persona, equipament de la llar, cultura i lleure, serveis professionals, restauració, automoció i mobilitat. La implicació de nous comerços continua oberta i es pot formalitzar omplint un formulari al mateix portal a l’apartat «Suma’t».

A través d’aquest portal la regidoria de Comerç organitzarà una altra serie d’accions dirigides als comerços inscrits a la plataforma.

Aquesta iniciativa està cofinançat amb Fons europeus Next Gen del Pla de Recuperació, Transformació y Resiliència del Ministeri d’Industria Comercio y Turisme.

Wpp