abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

expovi1L’Ajuntament d’Eivissa ha participat en un projecte mediambiental, artístic i solidari del CEIP Poeta Villangòmez dirigit a ajudar i mantenir el patrimoni natural de les Illes Pitiüses. L’activitat, que s’ha dut a terme amb alumnes de 5èi 6è de Primària, ha finalitzat avui amb la inauguració d’una exposició d’obres de l’alumnat inspirades en l’artista local Marta Torres, a la casa pagesa de Can Casals.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha assenyalat que 'estam molt contents d'iniciatives com a aquesta de l'escola Poeta Villangómez de cas Serres, ja que ens ajuda a fomentar l'educació ambiental a les escoles i que els nens i les nenes s’impliquin en la recuperació de la nostra flora i fauna. En aquest cas, els infants han mostrat la seva preocupació per la situació de les sargantanes a l’illa d’Eivissa’.

Des del centre escolar han explicat que el projecte s'ha dividit en dues parts. Primer es va contactar amb l'artista Marta Torres, ambaixadora de l'illa al Mediterrani, per a proposar-li participar. Durant quatre mesos, a les aules s'ha treballat l'obra i vida de l'artista i els alumnes han après la seva tècnica. La segona part de l'activitat ha consistit en la creació de quadres per part dels estudiants inspirats en els nostres paisatges i en les obres de Marta Torres.

La part solidària del projecte era la creació d'una galeria d'art on l'alumnat pogués exposar les seves creacions artístiques.

La mostra de l'alumnat del CEIP Poeta Villangòmez s'ha inaugurat avui a Can Casals i els beneficis de l'exposició dels quadres anirà destinada a ajudar a la plataforma Sargantanes o Serps

expovi2

 

 

 

 

 

Wpp