Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pl. de Julià VerderaL'Ajuntament d'Eivissa ha eliminat les pintades i tornat a pintar les jardineres i els murs de la plaça Julià Verdera, al barri de ses Figueretes.

Els treballs, en els quals es va utilitzar un producte especial per esborrar les pintades, es van dur a terme la setmana passada, van tenir una durada de dos dies i un pressupost de 961,95 euros.

Aquesta tasca s'emmarca en el programa de millora d'espais urbans que el consistori està executant a tots els barris de la ciutat. A ses Figueretes, concretament, la Corporació municipal també ha reposat la barana que protegeix del trànsit als vianants que caminen per la vorera al costat de la plaça Julià Verdera, ha dut a terme el manteniment dels jardins de la zona i ha netejat els embornals dels carrers Astúries i País Basc.

En aquesta línia, l'equip de Govern té programat reparar les esquerdes del paviment del passeig marítim del barri i augmentar el nombre de dispensadors de bosses per a les deposicions d'animals domèstics, entre altres millores.