Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Linea verdaEivissa, 19 de setembre de 2014.- El servei Línia Verda, una aplicació on-line per a solucionar incidències i resoldre consultes sobre qüestions mediambientals que l'Ajuntament d'Eivissa va posar a l'abast dels ciutadans al març de 2013, ha gestionat fins setembre un total de 563 incidències, de les quals s'han resolt un 64%, mentre que la resta es troben en procés de resolució.

El tipus d'incidències més comunicades van tenir a veure, en primer lloc, amb les voreres i les calçades, seguit de parcs i jardins, la neteja viària i d'embornals, i el mobiliari urbà.

Eivissa fou una de les primeres ciutats a posar en funcionament el servei. Per utilitzar a través d'un smartphone o una tauleta només cal descarregar l'aplicació Línia Verda. Per a això, l'usuari s'ha de connectar a Play Store o APP Store i, d'una manera fàcil i intuïtiva, accedir a la descàrrega, que és completament gratuïta. Un cop oberta l'aplicació al dispositiu mòbil, l'usuari pot plantejar una consulta o comunicar una incidència.

Enllaç a:
· http://lineaverdeeivissa.com/