Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tinença responsable d'animalsLa regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa ha iniciat una activitat de conscienciació en la tinença responsable d'animals entre les escoles del municipi.
L'activitat, que s'ha duit a terme al CEIP Poeta Villangòmez, ha consistit en una xerrada i exposició en la que s'ensenya als alumnes des de directrius bàsiques d'atenció sanitària als animals, bons comportaments a la via pública així com el contingut de l'ordenança municipal.

A més, voluntaris del Centre de Protecció Animal de sa Coma, es traslladen al centre educatiu amb dos cans per a explicar la seva experiència com a voluntaris i què suposen aquestes visites als animals acollits. També se'ls informa de la importància d'adoptar abans de comprar i a no abandonar mai als animals que tenen al seu càrrec.

Els alumnes elaboraran un qüestionari, facilitat per la regidoria de Medi Ambient, que els permeti reflexionar sobre l'activitat així com donar la seva opinió per a millorar la feina que es fa des de la regidoria.

Per altra banda, l'activitat comptarà amb un concurs de redacció i pintura que es realitzarà entre tots els alumnes de les escoles que hi participin.

Les properes escoles que participaran en aquesta activitat son el CEIP de Cas Serres i CEIP Can Cantó.