Agost 15, 2020

ajuntamentdaltvila

Projecte "Corresponsabilitat"

Projecte "Coresponsabilitat"

Aquest material pretén arribar a la comunitat educativa sensibilitzant i conscienciant al professorat i a les famílies en el tema de la coresponsabilitat i fer experimentar l'alumnat sobre una realitat que ens afecta i condiciona en els nostres comportaments i pautes d'actuació durant tota la vida. A través del treball d'aquestes activitats, es pretén fomentar la necessitat de tractar a dones i homes en igualtat per a aconseguir una societat cada vegada més justa i equilibrada i, sobretot, lliure de desigualtats.

Llegeix més...

Club de Lectura Feminista per videoconferència

El Club de Lectura Feminista per videoconferència

Totes aquelles persones, inscrites amb anterioritat al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre, que encara no sàpiguen com participar en la reunió per videoconferència, es poden posar en contacte amb la regidoria d'Igualtat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

El Club de Lectura Feminista es realitzarà per videoconferència. Des de la regidoria d'Igualtat s'ha organitzat, mitjançant una aplicació, la possibilitat que les persones que hi participen, no es quedin sense poder gaudir de l'activitat. Mitjançant una aplicació, la dinamitzadora del club, Núria Prieto, moderarà aquesta reunió per videoconferència en la que es parlarà del llibre escollit per a cada mes. Les sessions se celebraran l'últim dijous de cada mes, a les 19.30 h.

Llegeix més...

Servei de suport específic Eivissa Crea: Convocatòria implantació d’eines i processos TIC

implantació d’eines i processos TIC

Convocatòria d’ajuts per promoure la implantació d’eines i processos TIC per a empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre.

El Govern de les Illes Balears ha ampliat el termini de presentació i la dotació econòmica perquè les empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre de les illes Balears puguin sol·licitar ajuts per la implantació i adaptació de pàgines web, comerç electrònic i programes de gestió empresarial. 

Llegeix més...