Desembre 07, 2019

ajuntamentdaltvila

Empresaris consolidats 'apadrinen' a joves emprenedors a la iniciativa Mentoring de l'Ajuntament d'Eivissa i Pimeef

Primera jornada MentoringAquest matí, el Forn de Can Coves situat al Polígon de Montecristo ha acollit la primera jornada del Mentoring, una iniciativa conjunta de l'Ajuntament d'Eivissa -a través de l'Eivissa Crea- i la Pimeef que posa en contacte a emprenedors i empreses de jove creació amb un empresari experimentat que exerceix de mentor o mentora.

Al Mentoring un empresari amb més experiència, el mentor, ensenya, aconsella, guia i ajuda a un emprenedor en el seu desenvolupament personal i professional.

Llegeix més...

Primera jornada de la nova edició del Mentoring, la iniciativa de l’Eivissa Crea per ‘apadrinar’ projectes emprenedors

mentoringEl dimecres 4 de desembre, entre les 12 i les 15 hores, es desenvoluparà la primera jornada del Mentoring, una iniciativa d’Eivissa Crea en la que empresaris consolidats aconsellen i es converteixen en mentors de joves emprenedors.

Per generar una relació distesa i de confiança entre tots els participants, des d’Eivissa Crea s’ha organitzat una jornada de cuina perquè ‘mentors’ i ‘apadrinats’ trenquin el gel i treballin en equip.

Llegeix més...

Un total de 22 projectes s’han presentat al I Concurs Elevator Pitch

Concurs elevator pitchUn total de 22 projectes s’han presentat al I Concurs Elevator Pitch, que celebrarà la seva fase final amb les set propostes escollides durant la jornada Eivissa Crea Empresa el proper 11 d’abril a la seu de la UIB.

El Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa ha rebut un total de 22 vídeos de presentació d’idees de negoci per optar als premis del I Concurs Elevator Pitch. El concurs, organitzat en col·laboració amb la Pimeef i el Consell d’Eivissa, celebrarà la seva fase final coincidint amb la tercera edició de la jornada Eivissa Crea Empresa, que se celebra el proper dijous, 11 d’abril, a la seu d’Eivissa de la UIB. Un jurat integrat per experts i del que també formaran part els ponents de la jornada escollirà d’entre els set finalistes, que disposaran de cinc minuts per presentar amb més amplitud la seva proposta, les tres millors que s’emportaran algun dels premis.

Llegeix més...

La fase final del I Concurs Elevator Pitch es farà el proper 11 d’abril a la seu de la UIB

Elevator PitchLa fase final del I Concurs Elevator Pitch, on les persones emprenedores interessades han de presentar el seu projecte en un vídeo d’un màxim d’un minut, es celebrarà durant la III edició de la jornada Eivissa Crea Empresa, que es farà el proper 11 d’abril a la seu de la UIB.

La final del I Concurs Elevator Pitch que organitza l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb Pimeef i el Consell d’Eivissa, es farà coincidir amb la tercera edició de la jornada Eivissa Crea Empresa del Viver d’Empreses del municipi, el proper 11 d’abril a la seu d’Eivissa de la UIB, on al llarg de tota una jornada s’aprofondirà en les estratègies per afrontar amb garanties la posada en marxa d’un projecte empresarial. Els set finalistes disposaran de cinc minuts per exposar les seves propostes a un jurat d’especialistes que escolliran els tres guanyadors.

Llegeix més...

Obert el termini per a participar al I Concurs Elevator Pitch

Elevator PitchObert el termini per a participar al I Concurs Elevator Pitch, en que les persones emprenedores han d’explicar els seus projectes empresarials, productes o serveis en un vídeo d’un minut de durada.

L’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb PIMEEF, convoca el I Concurs Elevator Pitch que consisteix en que les persones emprenedores han de presentar el seu projecte empresarial, producte o idea, en un vídeo presentació d’un minut de durada. El concurs, en el que un jurat especialitzat en empresa i emprenedoria seleccionarà els 7 finalistes als tres projectes guanyadors, disposaran de premis que van des d’una dotació econòmica fins a altres premis.
En cada una de les presentacions, la persona emprenedora haurà de despertar l’interès del jurat que serà l’encarregat d’avaluar el projecte i la seva presentació. El concurs té per objectiu contribuir a la millora de la capacitat de comunicació de les persones emprenedores d’Eivissa.

Llegeix més...