Octubre 22, 2020

ajuntamentdaltvila

La Policia Local d'Eivissa actua en un incendi que afectava diferents vehicles

Incendi vehiclesLa Policia Local d'Eivissa ha actuat aquesta matinada en un incendi que afectava diferents vehicles que es trobaven estacionats a l'avinguda d'Espanya número 68.

A les 6.06 s'ha rebut la trucada del Servei d'Emergències 112 informant de l'incendi. S'han desplaçat al lloc diverses patrulles de la Policia Local d'Eivissa i els Bombers d'Eivissa. Com a resultat d'aquest incendi han quedat calcinades 5 motocicletes i un vehicle que es trobaven aparcats, així com dos arbres de la vorera.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa s’adhereix a la celebració del Dia de les Mastocitosis il·luminant de color morat el passeig de Vara de Rey

MastocitosisL’Ajuntament d’Eivissa se suma als actes del 20 d’octubre, Dia Mundial de les Mastocitosis, tenyint de color morat l’enllumenat ornamental i l'estàtua del passeig de Vara de Rey.

El Dia Internacional de les Mastocitosis i Patologies Mastocitàries es commemora des de 2017. Es tracta d’una malaltia rara, que es dóna en menys d'una de cada dues mil persones i que es presenta amb lesions cutànies de color vermell-violaci. Pot comportar símptomes des de lleus a severs, com picor, enrogiment, hipotensió, osteoporosi o leucèmia entre d’altres.

Llegeix més...

L’Espai Cultural de Can Ventosa acull un concert de l’Orquestra simfònica Ciutat d’Eivissa

Concerts OSCEL'Espai Cultural de Can Ventosa acollirà aquest diumenge, 25 d’octubre, a les 19 hores un concert de l’Orquestra simfònica Ciutat d’Eivissa. Es tracta del primer concert que dirigirà Fernando Marina, com a nou director de l’OSCE. L’esdeveniment estava previst pel passat mes de març però s’ha hagut d’ajornar fins ara a causa de la crisi sanitària.

En aquesta ocasió es comptarà amb una orquestra reduïda, formada per 18 músics, que interpretaran al seu repertori obres de Bach i Haendel. Les entrades estaran a la venda a partir de dimecres 21 d’octubre a la web www.eivissa.es amb un preu de 10 €.

Llegeix més...

Represa de l’activitat a les instal·lacions esportives municipals, cementeris i Can Ventosa

Can VentosaLa tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ha anunciat que es reprendrà l'activitat a les instal·lacions esportives municipals, cementeris i al centre cultural de Can Ventosa.

L’Ajuntament d’Eivissa va decretar el passat 2 d’octubre el tancament les instal·lacions esportives de titularitat municipal (permetent-se únicament la pràctica esportiva a clubs i esportistes de categoria estatal, autonòmica, nacional i centres de tecnificació), els cementiris municipals (permetent-se l’accés per a vetlles) i la suspensió de les activitats previstes al centre Cultural de Can Ventosa, durant 15 dies com a mesures complementàries a les restriccions adoptades pel Govern Balear.

Llegeix més...

L’Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un sistema de reserva d’entrada als cementeris municipals

Cementeri NouL’Ajuntament d'Eivissa posa en marxa a partir del dilluns 19 d’octubre un sistema de reserva d’entrades als cementeris municipals amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

L’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa un sistema de reserva d’entrades als cementeris del municipi per la festivitat de Tots Sants a causa de les restriccions d’aforament i en compliment de les mesures sanitàries en vigor per evitar la propagació de la COVID-19 a la ciutat d’Eivissa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16