Març 09, 2021

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa ordena la paralització d'unes obres sense llicència al costat del segon cinturó de ronda

Paralització obresL’Ajuntament d’Eivissa ordena la paralització de les obres sense llicència d’ampliació d’un habitatge al costat del segon cinturó de ronda.

Aquestes obres van estar inspeccionades la passada setmana per agents de la UMA i el zelador municipal que comprovaren que l’empresa no disposava de la llicència per executar aquestes obres, per la qual cosa se li notifica l’ordre de paralització de les obres.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa finalitza les obres de renovació dels parcs infantils de Ca n'Escandell i de Cas Serres, cofinançades amb fons FEDER

Parc infantilL'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat aquesta setmana les obres de renovació dels parcs infantils de Ca n'Escandell i de Cas Serres. Els projectes han estat cofinançats per la Unió Europea amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la tinent d'alcalde d'urbanisme i Vies Públiques, Elena López, i de la regidora del barri de ca n'Escandell, Dessiré Ruiz, han visitat avui la finalització de les obres juntament amb les representants de les dues associacions de veïns del barri, Manuel Sánchez Mendoza de l’Associació de Veïns de Tres i Mercedes Motes i Loli Expósito de l’Associació de Veïns de San Pablo.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa continua amb el pla de millora i reforma de les instal·lacions esportives de la ciutat

Skate ParcL’Ajuntament d’Eivissa continua amb el pla de millora i reforma de les instal·lacions esportives de la ciutat amb quatre noves intervencions que compten amb un pressupost de 300.000 euros.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat tot un seguit de reformes a diferents instal·lacions esportives de la ciutat. Les instal·lacions que es reformaran són al skateparc de ses Figueretes, els vestuaris de la pista d’atletisme, la reforma de tres pistes de pàdel i la creació d’un rocòdrom al poliesportiu d’Es Viver. Les obres a aquestes instal·lacions comptaran amb un pressupost de 292.320, 21 euros.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa organitza diversos tallers dirigits a joves per fomentar les relacions igualitàries als centres educatius del municipi

CEIP sa BodegaLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, amb la col·laboració de l’associació El Xiringuito Teatre, una oferta formativa denominada ‘Identitats Lliures i relacions igualitàries’, dirigida a l'alumnat de primària i secundària, professorat i famílies dels centres educatius del municipi. Els tallers començaran a impartir-se el 9 de març a l’IES Isidor Macabich i el dia 15 al CEIP sa Bodega.

Les activitats estan finançades pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa imparteix un curs d'atenció i protecció a les víctimes de violència de gènere per a la Policia Local

Policia LocalL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, juntament amb la regidora de Policia Local d'Eivissa, Rosa Rubio, i la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa, Clàudia Cotaina, han donat la benvinguda als 12 agents de la Policia Local d'Eivissa que han iniciat aquesta setmana el primer curs d'atenció i protecció policial a les víctimes de violència de gènere.

El curs d'Atenció i protecció policial a les víctimes de violència de gènere s'emmarca en el projecte de creació de la Unitat de Violència de Gènere de la Policia Local d'Eivissa i permet oferir una formació integral a la Policia Local d'Eivissa i així adquirir les eines jurídiques i psicològiques, així com tècniques i habilitats, per a una millor atenció i protecció de les víctimes de violència de gènere.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16