Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

somcicliquesL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat per al dissabte 6 de maig un taller d’imprescindibles a la salut femenina, ‘Som Cícliques’. L’activitat s’emmarca dins el cicle ‘Una habitació pròpia’, que té com a objectiu visibilitzar temes d’importància per a les dones, com poden ser la salut femenina, la menopausa, l’explotació sexual o l’endometriosi.

El taller tindrà lloc al Casal d’Igualtat de 10 a 14 hores i anirà a càrrec de María Hernando, especialista en intel·ligència emocional i assessora en fertilitat. Les persones interessades a assistir poden contactar amb Igualtat al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 39 76 00 extensió: 24261.

A l’activitat s’abordaran qüestions sobre el sistema reproductiu, el cicle menstrual i l’ús d’anticonceptius. A més, es parlarà sobre la fertilitat natural, les alteracions hormonals com el SOP o l'endometriosi.

L’activitat compta servei de cura infantil, de 2 a 12 anys, amb inscripció prèvia.

Aquesta activitat és gratuïta gràcies als crèdits rebuts del Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, amb l'Institut Balear de la Dona i del Ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Cartell informatiu del taller ‘Som Cícliques, imprescindibles a la salut femenina’

Wpp