abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Joves qualificatsL’alcalde Eivissa, Rafa Ruiz, el conseller balear de Treball, Comerç i Industria, Iago Negueruela, i la regidora d’Educació,Formació i Normalització Lingüística, Mariví Mengual, han donat la benvinguda als 14 joves que treballen a l’Ajuntament d’Eivissa dins del programa del SOIB Joves Qualificats.

L’alcalde d’Eivissa ha agraït la posada en marxa d’aquests tipus de programes que posen de relleu l’aposta del Govern i l’Ajuntament d’Eivissa per activar els programes de formació a l’hora que se li dóna oportunitat als joves a tenir un lloc de feina en aquelles matèries en les que s’han format. És un programa que permet retenir el coneixement i el talent dels joves a les Illes donant una oportunitat de feina a persones qualificades.

L'objectiu de Joves Qualificats, un programa de SOIB Jove-Garantia Juvenil finançat pel SOIB i el Fons Social Europeu, és possibilitar una primera experiència professional a joves menors de 30 anys amb estudis universitaris o formació professional superior, perquè puguin comptar durant 9 mesos amb una primera experiència de treball remunerat en l'àmbit de les seves respectives formacions.