Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Black FridayEls petits comerços de la ciutat d’Eivissa participen a la campanya comercial Black Friday que es desenvoluparà els propers dies 24 i 25 de novembre.

En total seran 125 comerços de la ciutat d’Eivissa els que participin els propers 24 i 25 de novembre al Black Friday, que enguany s’adhereixen a la campanya nacional en col·laboració amb la Confederación Española de Comercio (CEC) per tal d’obtenir més presència i difusió.
La campanya comercial compta amb el suport del Consell Insular d’Eivissa, la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera i les associacions comercials del municipi.

Per a la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, es tracta d’una campanya comercial instaurada ja a la ciutat d’Eivissa i molt coneguda pels consumidors, que aprofiten els descomptes que realitzen els comerços durant aquests dies per a adquirir productes a bon preu i avançar les compres nadalenques.
Els cartells, que utilitzen la mateix imatge que es podrà veure en la campanya a nivell nacional, ja estan distribuïts a totes les associacions comercials i els establiments ja els han penjat als seus aparadors com a mostra de que són establiments col·laboradors en la campanya.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corralegidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral