Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Survival ZombieEls barris de Dalt Vila i la Marina acullen la celebració de la primera gimcana Survival Zombie, el proper dia 17 de març. Es tracta d’una prova d’oci alternatiu oberta a tots els públics. 

El regidor de Joventut, Festes i Esports de l’Ajuntament d’Eivissa Agustín Perea, ha presentat la primera edifici de Gimcana temàtica Survival Zombie que tindrà lloc el dissabte dia 17 de març als barris de la Marina i Dalt Vila. A la presentació, també hi han assistit el responsable de l’empresa organitzadora, Luis Eduardo González, de WRG World Real Games, producciones DeAcero i Diego de la Concepción, creador del Survival Zombie.

La prova començarà a les 20 hores a es Martell, i la zona d’acreditacions serà a l’antic casal de Joves al Port d’Eivissa on, des de les 16 hores, es començarà amb les caracteritzacions dels actors. Els participants hauran de fer diferents proves pera guanyar la gimcana.


La prova transcorrerà als barris de la Marina i dalt Vila. Durant la gimcana s’aniran eliminant els jugadors i jugadores que han estat “contaminats” per contacte, passant del bàndol dels supervivents al bàndol zombi. La prova transcorrerà successivament d’aquesta forma fins que no quedi ningú o que els supervivents arribin a reunir una sèrie d’elements o proves de vida.
L’activitat està dirigida a públic de totes les edats. Els menors de entre 10 i 14 anys, han d’anar acompanyats d’un adult i per a la participació de joves, d’entre 14 i 16 anys, és necessària una autorització signada.

Per a participar, s’ha d’adquirir una entrada als punts de venda del C19 i can Ventosa a un preu de 20 euros durant la setmana abans de la gimcana. També es podran adquirir online, a través de la web www.survivalzombie.es.
L’activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa, i té un pressupost de 5.445 euros.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea ha explicat que ‘aquesta activitat és una forma més de donar a conèixer el patrimoni de la nostra ciutat entre la joventut i fomentar l’oci alternatiu’. Pel que fa al responsable de l’empresa organitzadora, Luis Eduardo González, ha destacat que ‘tant la capital, com l’entorn fan que aquesta sigui una edició molt especial i ideal per participar-hi, esperem més de 500 persones per l’esdeveniment’.

Finalment el creador de Survival Zombie, Diego de la Concepción, ha explicat que ‘és un joc que no molesta per res al funcionament normal de la ciutat, ja que per part de l’Ajuntament el que s’ha fet ha estat habilitar espais per poder desenvolupar l’activitat’

L’empresa WRG World Real Games, producciones DeAcero, esta especialitzat en oci alternatiu amb temàtiques i simulacions interessants per a tot tipus de públic.