Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vial sa LlavaneraObert al trànsit rodat el vial del torrent de sa Llavanera desprès de la retirada de les canonades de formigó de fibrociment i les esteses elèctriques soterrades detectades durant les obres de construcció. Les obres es reprendran al mes d’octubre.

Des d’avui i fins al mes d’octubre, data en que es reprendran les obres de construcció del torrent de sa Llavanera, queda oberta al trànsit rodat la zona afectada per aquesta obra.

L’Ajuntament d’Eivissa i l’empresa constructora del torrent, de manera coordinada, varen acordar realitzar les obres en dos fases per tal d’evitar molèsties al veïnat i als establiments turístics de la zona, donat que durant l’inici de les feines es detectaren diverses parts de canonades realitzades amb fibrociment i esteses elèctriques soterrades.

Ara, en una primera intervenció de l’obra, s’han retirat totes les canonades de fibrociment, que han necessitat d’un tractament diferenciat, i les esteses elèctriques soterrades i s’ha tornat a obrir el transit rodat, mantenint-se  la zona sense transit de vehicles pesats.

Tal i com es va informar el passat mes de març, una vegada es reprenguin les obres, al mes d’octubre, serà quan es durà a terme l’enderrocament del pont i construcció del nou. L’obra la du a terme la UTE COPCISA i Construcciones Olives i té un pressupost de 451.256,25 euros. Les obres consisteixen en l’enderrocament del pont actual, molt malmès pel pas del temps i per la salinitat de la zona, s'ha de tenir en compte que el pont té més de 50 anys, i la construcció d’un pont nou, que serà com l’actual.