Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campament desmantellatA continuació us informam de dues actuacions realitzades per la Policia Local durant les darrers hores:

- Durant la matinada del dia 17 d’agost, la patrulla de la unitat nocturna procedeix a la detenció del ciutadà d’inicials T.P., de 37 anys i nacionalitat senegalesa, per presumpte delicte contra la Salut pública. La detenció es produeix quan la patrulla peatonal, al carrer de Carlos Román Ferrer, observa a una persona realitzant el que sembla un intercanvi d’alguna cosa per sous.

La persona que ha rebut els sous, en veure la policia, intenta fugir, produint-se una persecució fins que és interceptat pels agents, que intenten ser agredits per la persona detinguda fins que aconsegueixen reduir-la. Durant la persecució, el detingut llença al carrer un material que una vegada recollit per la policia resulten ser, aparentment, diferents substàncies estupefaents.

- Aquest matí, la Policia Local, acompanyada del servei de neteja municipal, ha procedit al desmantellament d’un nou inici de campament al carrer del Diputat José Ribas, on ja es va desmantellar un altre campament fa només dues setmanes. L’operació de neteja s’ha realitzat sense incidències, no trobant-se cap persona ni element personal al lloc dels fets en el moment de la seva recollida.

- A més, en aquests moments, i degut a la fort pluja de la darrer hora, s’ha hagut de tallar el trànsit a un tram de l’avinguda d’Isidor Macabich, a l’alçada del número 40-41, per un arbre que ha caigut. En aquests moments, la Policia Local manté desviat el trànsit i està a l’espera de la intervenció dels bombers per a la retirada de l’arbre.
Si durant el matí hi hagués més intervencions policials relacionades amb la pluja, actualitzarem aquesta informació.