Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim EsportL’Ajuntament d’Eivissa organitza una programació gratuïta d’esport al carrer per promoure un model de vida saludable. Durant aquest trimestre tindrà lloc el programa d’activitat física Feim Barri Feim Esport, tots els dimarts, dijous i dissabtes fins al mes de maig.

L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa una programació gratuïta d’esport al carrer anomenada Feim Barri Feim Esport. Aquestes activitats, que estaran dirigides per personal especialitzat, té per objectiu promoure un model de vida saludable i per introduir en l’exercici a gent de totes les edats i tindran lloc els dimarts, dijous i dissabtes, a partir de demà 12 de març fins els 30 de maig.

La programació comença demà, i cada dimarts fins al mes de maig, i tindrà lloc una sessió, d’una hora de durada, dedicada a l’esport de córrer amb classes obertes per a persones que es vulguin iniciar en el mon del ‘running’. Les classes seran progressives, des de caminar fins a començar a córrer per assegurar-se que es practica d’una forma segura. Per als esportistes iniciats ja, s’han previst sessions de perfeccionament i gaudir d’aquesta pràctica en grup. Per a participar només fa falta dur roba còmoda, calçat adequat, una tovallola i agua. El punt de trobada és el parc infantil de Joan Carles I a les 19 hores.

Els dijous és dia d’exercitar-se per posar-se en forma al Feim Barri Feim Esport, amb sessions de ‘fitness’ cada dijous on augmentarà de forma progressiva la dificultat sota la supervisió d’un tècnic especialitzat. Els que ja entrenen de forma habitual trobaran personal especialista per seguir millorant.

Pels que entenguin que una bona forma física no es pot destriar del benestar mental, s’han previst unes sessions anomenades ‘Body & Mind’, que es faran tots els dissabtes. Cada sessió es presentarà una activitat diferent (pilates, ioga...) en la qual la ment dirigeixi l’entrenament per estimular el cos.

És una cita ideal per als que vulguin conèixer aquesta mena d’activitat física i els seus beneficis i, pels que ja en són practicants, ofereix l’oportunitat d’ampliar coneixements en un entorn diferent.

Les sessions són gratuïtes i seran d’una hora de durada. El punt de trobada per a participar és sempre el parc infantil del Passeig de Joan Carles I.

Enllaç a:
· Díptic Feim Barri, Feim Esport