Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Màgic d'OzEl Patronat Municipal de Música organitza la representació al Recinte Firal d’‘El Màgic d’Oz’, dins del programa dels concerts que l’escola dedicarà a celebrar els 30 anys de la seva creació i els 25 anys del Cor Ciutat d’Eivissa, que es farà el proper 29 de juny, com a concert de cloenda de curs.

La representació d’‘El Màgic d’Oz’, aquest proper dissabte, 29 de juny, a les 21.30 hores al Recinte Firal d’Eivissa, és una de les dates assenyalades dins els actes de celebració dels 30 anys de la creació del Patronat Municipal de Música, que també celebra el 25 aniversari del Cor Ciutat d’Eivissa, que es commemoren aquest any i pels que s’han organitzat des de l’Ajuntament diversos actes. Aquesta actuació es farà dos setmanes després de les audicions de l’alumnat més petit de l’escola, que aquest any van tenir lloc al baluard de Sant Pere el 16 de juny.

En la interpretació musical del clàssic del cinema musical, dirigit per Victor Fleming amb música de Harold Arlen i estrenada el 1939, intervindran els alumnes del Cor Juvenil, la Banda de l’escola i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música, acompanyats del professorat. Així, l’orquestra estarà formada per una vuitantena de músics.

Les entrades per assistir a aquest musical es podran adquirir a partir de dijous 20 de juny a la tarda, a la web de l’Ajuntament d’Eivissa (eivissa.es) i el seu preu serà de 5 euros. No es vendran entrades al recinte firal el dia de l'espectacleNo es vendran entrades al recinte firal el dia de l'espectacle.

Per a la direcció artística s’ha comptat aquesta vegada amb Santi Pérez, gran professional dels espectacles musicals, que n’ha dirigit entre altres, els muntatges de ‘La Bella i la Bèstia’, ‘High School Musical’ o les adaptacions de ‘La pequeña tienda de los horrores’ i ‘Siete novias para siete hermanos’ per al parc temàtic Warner Bros, a més de la direcció musical de ‘Chicago’, entre els més recents.

Aquest director d’orquestra, orquestrador, compositor i pianista cubà arriba als Estats Units amb tota la seva família i desenvolupa allà bona part de la seva trajectòria professional després d’estudiar fins el 1985, que es trasllada a Barcelona per formar-se en la direcció d’orquestra amb Antoni Ros Marbà. Des de llavors s’ha posat al front de muntatges tan reconeguts com ‘El hombre de la Mancha’ o ‘Cats’, entre altres.

Des del Patronat es vol manifestar l’agraïment a les empreses eivissenques que han fet possible aquest espectacle “pel seu exemple de suport a l’art i la cultura que es fa a la nostra ciutat”. L’espectacle compte amb la col·laboració de Ibiza Plug&Play, Galeno Clinic, Musicasa, Making Of Ibiza y Africa Perfumerías.

El regidor de Cultura, Pep Tur, va assenyalar ahir que aquesta serà “una gran oportunitat tant pels ciutadans de la ciutat, que podran gaudir d’aquest muntatge, com per als alumnes del Patronat que participen e el musical, ja que tendran al seu abast una experiència que enriquirà la seua formació”. A més, Tur va voler posar en valor aquest 30è aniversari del Patronat Municipal de Música i el 25è del Cor Ciutat d’Eivissa i va destacar “l’esforç tant econòmic com logístic que s’està portant a termini per fer-los possibles”.

Per la seva part, Pérez, va voler indicar que “no es tracta d’un musical tal i com s’enten aquest format, sinó que serà en format concert, encara que hi haurà actors, vestuari i altres elements propis del musical”. Per al director, “aquest musical és un repte que ens posa en un alt grau d’exigència, que motiva als alumnes per que visquin una experiència realment singular”.