Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim FormacióLes formacions son gratuïtes i es desenvoluparan des del mes de febrer fins al maig. 

L'Ajuntament d'Eivissa organitza un programa de cursos per oferir formacions específiques a les persones que desenvolupen feines a les entitats de voluntariat o que formen part de la xarxa de voluntaris de l'Ajuntament d'Eivissa. L'objectiu és millorar la qualitat en l'acció de les persones voluntàries, oferint-los una formació útil i adequada al perfil de l'associació o entitat amb les quals col·laboren.
La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa impulsa aquest programa de formació que s'impartirà de manera gratuïta, des del mes de febrer fins al mes de maig, a les més de 400 persones que formen part de la borsa de voluntaris i voluntàries de l’Ajuntament d’Eivissa.

Al mes de febrer, s’ha previst impartir dos cursos. El primer curs, Som un equip. Cohesió i cooperació grupal, està previst pel 12 de febrer, de 16 a 19 hores i serà impartit per Sandra Ciscar. El segon curs, manipulador d’aliments, es realitzarà el 27 de febrer de 16.00 a 20.00 hores i serà impartit per Olka Formación.

Al mes de març s’han previst els cursos Formació bàsica del voluntariat que tindrà lloc el 5 de març, de 16.00 a 20.00 hores, i impartida per la Plataforma del Voluntariat de les Illes balears (PLAVIB). El segon curs es realitzarà en tres sessions els dies 9,11 i 13 de març de 16.00 a 20.00 hores , impartit per TOCU.

Al mes d’abril: el dia 1 d'abril, la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB), impartirà el curs Adaptació a la nova llei del voluntariat, de 16.00 a 18.00 hores. Els dies 20 i 21 de 16.00 a 19.00 hores el curs Com gestionar l’estrès diari. 40 estratègies. Impartit per Sandra Ciscar. Els dies 28 i 29 d’abril, de 16.00 a 20.00 hores es farà el curs de Bases d’ensinistrament caní, impartit per l’empresa Can is Cool. 

Al mes de maig, els dies 18 i 20 de maig de 16.00 a 20.00 hores, s’ha previst el curs Atenció a la diversitat. TDAH, que serà impartit per TOCU.

La inscripció als cursos es pot fer enviant el full d'inscripció emplenat, que es pot descarregar des dels enllaços adjunts, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presentant-lo al registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa, Edifici CETIS.

Les places són limitades i s'aniran cobrint per ordre d'entrada. Un cop es completi el curs, s'enviarà un correu electrònic de confirmació de matrícula a totes les persones admeses.

Els cursos es realitzaran al Casal del Voluntariat, carrer Lleó, 8; d'Eivissa, excepte el curs de Bases d'Ensinistrament Caní, que es realitzarà al Centre de Protecció Animal de Sa Coma.

Enllaç a:
· Full d'inscripció en pdf
· Relació completa de cursos en pdf