Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sala 092La sala compta amb un sistema de multi pantalla que integra les 13 càmeres de videovigilància actives a la ciutat.

Aquest matí s’ha presentat la nova sala de control i gestió d’emergències de la Policia Local d’Eivissa. Aquesta nova sala compta amb un sistema de multi pantalla (videowall), la integració en el programa de control de les càmeres de videovigilància que actualment té desplegades la Policia Local, i la instal·lació de nous sistemes informàtics que permetrà agrupar en una única sala de gestió d’emergències a totes les agències que integra aquesta Àrea de Seguretat: Policia Local, xarxa interna de comunicacions, trànsit exterior.

Actualment, al sistema multi pantalla es poden seguir les imatges provinents de 13 càmeres -11 situades als voltants de la comissaria i de l’edifici Cetis- i 2 més al barri de Ses Figueretes per controlar el trànsit. Està previst que en pocs dies es puguin seguir dues càmeres més instal·lades a Ses Figueretes, el que suma 15 càmeres en total. Aquesta remodelació també ha inclòs la substitució de l’antic mobiliari per un altre més còmode i ergonòmic per als treballadors. El projecte de renovació de la sala del 092 ha tingut un pressupost de 72.597 euros i ha estat executat per l’empresa Aplein Ingenieros.

“Des de l’Ajuntament d’Eivissa estem fent feina per millorar les condicions de la nostra Policia Local” ha explicat l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, qui ha felicitat la feina que fa en el dia a dia tot el departament de Policia Local del municipi: “Eivissa és un municipi molt densament poblat i on feina de carrer és molt intensa, i des del departament s’està treballant molt bé. Les traves legislatives ens impedeixen créixer en personal com voldríem, però almenys, intentem millorar en recursos materials i en facilitar la feina. Aquesta nova sala del 092, moderna i funcional, millorarà l’eficiència i facilitarà la labor de tot el personal”.

Incorporació de 13 nous policies locals

Des de la regidoria de Policia Local es continua amb el procés d’incorporar tretze nous policies que s’incorporaran a la plantilla de la Policia Local, amb l’objectiu de cobrir les jubilacions que s’han produït. En aquests moments, els aspirants seleccionats estan en fase de presentació de la documentació i, aviat, iniciaran el curs de Policia organitzat pel Govern Balear.

Aquest curs se celebrarà a Eivissa i no a Mallorca com passava fins ara, la qual cosa permetrà als aspirants no haver-se de desplaçar de l’illa per realitzar-lo.

Enllaç a:
· Tall de veu de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz