Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AsfaltatL’Ajuntament d’Eivissa reprèn la darrera fase del pla d’asfaltats amb l’acabament de la reposició asfàltica al barri de ses Figueretes

La regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa reprèn el pròxim dimecres 6 de maig les obres d'asfaltat que van quedar pendents d'acabar per la paralització d’obres decretada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Les feines de reposició de pavimentació que van quedar pendents són les del barri de ses Figueretes. D'aquesta manera, a partir de dimecres es preveu executar la tercera fase d'asfaltats als carrers Galícia, Navarra i Quartó de Santa Eulària, al barri de ses Figueretes i també a la corba des Soto.

La reposició asfàltica es va iniciar el passat 5 de març a 10 carrers de la ciutat, en els barris d'Es Pratet, Es Palmer, Can Bellet, Ses Figueretes i Es Soto amb un pressupost de 413.559.

Les dues primeres fases de la planificació van quedar executades i es va asfaltar, al barri d'Es Pratet, els carrers Diputat José Ribas, José
María Quadrado i Carles III; als barris d'Es Palmer i Can Bellet, els carrers Arquebisbe Cardona Riera, Bisbe Abad i Lasierra, i Bisbe González Abarca.

Ara, a partir del dimecres s'executarà la darrera fase d'asfaltats per tal de deixar enllestides aquestes feines abans de l'apertura d'establiments turístics i hotelers.

Per aquest motiu es demana al veïnat la necessitat de retirar els vehicles estacionats en aquests tres carrers de ses Figueretes i es recomana desplaçar-los als aparcaments dissuasius dels voltants del barri.

L’Ajuntament d’Eivissa informarà al veïnat, a partir de demà, mitjançant una carta a les bústies, amb la publicació d'un ban d'obres així com amb la informació que es publicarà a les xarxes socials i el butlletí de l'Ajuntament d'Eivissa.