Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Voreres ciutat EivissaLa Regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa ha començat aquest matí la senyalització de les voreres que es veuran ampliades per tal de garantir l’espai de dos metres de distància de seguretat entre vianants recomanada per les autoritats sanitàries. Aquesta és una iniciativa emmarcada dins el pla d’actuació de l’Ajuntament d’Eivissa, “Eivissa Oberta”.

La regidoria de Vies Públiques, Elena López, ha afirmat que ‘seguim amb el pla d’Eivissa Oberta amb l’objectiu de dotar la ciutat de més espais per a vianants. En el moment en què ens trobam volem que la ciutadania disposi de més espais per a vianants, que facem d’Eivissa un lloc on gaudir, passejar i fer esport, sempre complint les mesures de seguretat, i per aquest motiu continuem amb les accions incloses dins “Eivissa Oberta” que van des de l’ampliació de voreres, obertura de carrers durant els caps de setmana i adequació de la ciutat per a la prioritat de les bicicletes’.

Des de l’Ajuntament, també s’ha decidit afegir un nou carrer als quatre anunciats la setmana anterior, és el c. d’Extremadura des del c. del Bisbe González Abarca fins a l’av. d’Espanya. Amb aquesta nova intervenció es calcula que es guanyaran més de 3.800 metres quadrats de noves voreres a la ciutat d’Eivissa.

Els carrers on s’estan aplicant aquestes mesures són els següents:
- C. Castella, des del c. Abad y Lasierra fins al c. d’Extremadura a la vorera esquerra
- C. d’Aragó, des del núm. 28 fins al c. de Canàries, a la vorera dreta
- Passeig de Joan Carles I
- C. de Bartomeu Vicent Ramon

Inici treballs de reforç pintura Zones 30
D’altra banda, aquesta nit passada també s’han iniciat els treballs de reforç de les pintures de les zones 30 de la ciutat d’Eivissa. Es tracta de millorar la visibilitat amb senyalitzacions verticals als carrers de les zones 30 on s’indica que la bicicleta té prioritat al carrer, sempre en el mateix sentit de la circulació. El reforç de la senyalització s’està realitzant als encreuaments i al centre dels carrers.

La zona 30 és un conjunt de carrers en els quals la velocitat màxima és de 30 km/h amb l'objectiu de suavitzar el trànsit per potenciar altres mitjans de transport com la bicicleta. A la ciutat d'Eivissa, tots els carrers des de l'E-10 cap endins són carrers 30, excepte les avingudes principals.