Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles EstiuL’Ajuntament d’Eivissa amplia a cinc els centres disponibles per a les escoles d’estiu amb un total de 500 places cada mes, el nombre més alt mai ofert. El Centre Juvenil C19 oferirà 20 places per mes.

L'Ajuntament d'Eivissa ha ampliat a cinc el nombre de centres escolars disponibles aquest any per poder donar cabuda al major nombre possible de sol·licituds i per complir amb les mesures de seguretat establertes a causa de la COVID-19. En total s'ofereixen 1.040 places per a tot l'estiu, 520 al juliol i 520 a l'agost, el nombre més alt mai ofert. Per centres, cadascun acollirà 100 nens i nenes per mes. A més, el Centre Juvenil C19 també comptarà amb 20 places per a l’escola juvenil per mes.

La regidora de Joventut, Claudia Cotaina, ha assenyalat que “des de la regidoria de Joventut s’ha fet un gran esforç per facilitar l’accés al major nombre d’infants a aquestes escoles. Creiem que enguany és especialment important donar aquest servei al màxim nombre de famílies i amb aquest objectiu hem treballat”. “També estam treballant per assegurar la màxima seguretat per a tots els infants i, com cada any, per fer unes escoles d’estiu de gran qualitat”.

Les escoles d’estiu per a infants d'entre 3 i 12 anys es duran a terme a sa Bodega, sa Graduada, sa Joveria, Portal Nou i Can Misses, i per a joves d'entre 13 i 16 anys al Centre Juvenil C19. L’Ajuntament també ha ampliat el nombre de monitors que contractarà per a aquesta activitat, de 47 a 75 persones, per poder treballar amb grups reduïts de 10 infants com a màxim.

Les llistes d’admesos provisionals ja estan publicades a la pàgina web de l’Ajuntament www.vilajove.eivissa.es. El pagament s'haurà de fer amb targeta de crèdit des d’avui 9 de juny i fins al 12 de juny, per a les escoles que comencen al juliol o per als dos mesos, i del 7 al 10 de juliol per al mes d'agost.

Cal recordar que l’Ajuntament ha reduït enguany un 50% els preus. La mensualitat costarà 80 euros i els dos mesos, juliol i agost, 140 euros. També hi ha descomptes per a germans i per a famílies nombroses. Com els darrers anys, es reserva un mínim de 65 places mensuals, 20 per a cada escola, a través de serveis socials per a famílies que ho necessitin, que no hauran de pagar la inscripció.

També s'ofereix la possibilitat de servei de menjador, fins a les 15.30 hores.   El preu del menjador és de 5 euros el dia, 115 euros el mes de juliol i 100 l’agost. Si es tria la modalitat “tupper” el preu per juliol és de 46 euros i 40 euros per l’agost.

Enllaç a:
· Llista provisional d'admesos